Friday, 9 January 2015

crossroads

te, ez jóféle!

komolyan? meg tudod enni?

ja.

ez fura. mert általában amit főzök, az ehetetlen - még számomra is, nemhogy másnak..így kialakítottam egy bevált metódust, ami abból áll, hogy megcsinálom,
megkóstolom, konstatálom, hogy ehetetlen, de ez túlságosan bántja az érzékeny öntudatomat ahhoz, hogy bevalljam magamnak, ezért
inkább bebaszom a hűtőbe, hogy aztán utána minden nap ránézzek egy kicsit, és megkóstoljam, és újra konstatáljam, hogy még mindig szar,
és aztán napok múlva kidobódjon. általában nem általam.
..
de ezt most még én is meg tudom enni, szóval most már tényleg indítok egy gasztroblogot. meg egy divatblogot. meg egy életvezetésit: dolgok, amikben jó vagyok.
de legfőképpen egy szakdolgozatíró blogot - ennek kiterjesztéseként meg egy hogyan legyünk jó felsőoktatási résztvevők-, illetve részvétel a tudományos életben-blogot.

tatarszkij, you've showed me the way, again.

No comments: